Goca

Master vaspitač

Često ćete je videti kao saveznika u dečijim najluđim nestašlucima. Decu gleda kao jedinstvene ličnosti, uvek se trudi da sačuva i neguje njihovu različitost. Po profesiji je master vaspitač, po zanimanju direktor a po opredeljenju večito dete.

Sanja

Medicinska sestra

Kao saradnik na preventivno-zdravstvenoj zaštiti dece, svakodnevno radi na razvoju zdravstveno-higijenskih navika dece. Prepoznaćete je po širokom osmehu, uvek pozitivno raspoloženu sa pregršt novih informacija o detetu, koje želi da Vam prenese.

Marija

Vaspitač

Često ćete je videti da prikuplja čepove od flaša, kartonske kutije i razne druge iskorišćene materijale. Jer od njih uvek napravi nešto novo, edukativno i deci zanimljivo. Marija je vaspitač, radi sa decom uzrasta od tri godine do polaska u školu.

Rada

Diplomirani ekonomista

Tu je za sva administrativna pitanja. Uz njenu asistenciju ćete potpisati ugovor, ona će Vas obaveštavati o dešavanjima u vrtiću. Ali će i vrlo rado opomenuti, ukoliko se obaveze ne izmiruju na vreme.

Vanja

Medicinska sestra / Vaspitač

Puna strpljenja i ljubavi. Kreativna. Cesto me mozete videti kako skupljam razlicite materijale da pravim nesto novo za drugare. I uvek se vodim time da deca nisu stvari koje treba oblikovati, nego ljudi koje treba otkriti.

Kristina

Vaspitač

Draga deco, ljubav, sreća i radost su najbitniji delovi odrastanja, zar ne? Zato i često čujemo da sreća kada se deli – ona raste. Moj životni zadatak jeste da negujem kod sebe, a zatim i kod vas, malih ljudi, upravo te osobine.

Milica

Vaspitač

Imam 10 godina iskustva u radu sa decom i roditeljima počevši od animatora u igraonici, preko rada u skolici folklora, muzickoj radionici, humanitarnoj organizaciji do predskolskih ustanova.

Indira

Saradnik za engleski jezik

Prema svom poslu se odnosim odgovorno. Posvećenost, strpljivost i pozitivan stav začinjen specifičnim humorom je ono što karakteriše moj odnos prema poslu i deci.

Tijana

Medicinska sestra / Vaspitač

Odgovorna, savesna, ponekad stroga, ali izuzetno pravedna. Oslonac deci i roditeljima, uvek tu da ohrabri i pruži podršku.

Anđela

Medicinska sestra / Vaspitač

Zbog poznavanja velikog broja dečijih pesmica strpljivo će podsticati vašu decu da ispolje svoje talente uz igru i muziku, a deca će je voleti zbog vedrog duha i beskrajne ljubavi prema njima.

Anka

Servirka

Teta Anka je servirka u našem vrtiću, ali i više od toga. Deca je vole zbog najlepših kolača koje sprema. U zagrljaj joj od srca svako dete ide, a to svi roditelji vide.

Biserka

Spremačica

O higijeni prostora sa velikom pažnjom brine naša Bisa. Ništa joj nije teško, sa osmehom učini da sve bude čisto, da miriše i sve sija, da svakome vrtić prija.

Add your comment