Goca

Master vaspitač

Često ćete je videti kao saveznika u dečijim najluđim nestašlucima. Decu gleda kao jedinstvene ličnosti, uvek se trudi da sačuva i neguje njihovu različitost. Po profesiji je master vaspitač, po zanimanju direktor a po opredeljenju večito dete.

Duška

Medicinska sestra-vaspitač

Ako Vaše dete još uvek nije prohodalo, propričalo ili počelo samostalno da se hrani, znajte da će ona dati sve od sebe da se to ostvari. Duška je naša medicinska sestra-vaspitač, zadužena je za osmeh na licu jaslene grupe.

Sanja

Medicinska sestra

Kao saradnik na preventivno-zdravstvenoj zaštiti dece, svakodnevno radi na razvoju zdravstveno-higijenskih navika dece. Prepoznaćete je po širokom osmehu, uvek pozitivno raspoloženu sa pregršt novih informacija o detetu, koje želi da Vam prenese.

Marija

Vaspitač

Često ćete je videti da prikuplja čepove od flaša, kartonske kutije i razne druge iskorišćene materijale. Jer od njih uvek napravi nešto novo, edukativno i deci zanimljivo. Marija je vaspitač, radi sa decom uzrasta od tri godine do polaska u školu.

Rada

Diplomirani ekonomista

Tu je za sva administrativna pitanja. Uz njenu asistenciju ćete potpisati ugovor, ona će Vas obaveštavati o dešavanjima u vrtiću. Ali će i vrlo rado opomenuti, ukoliko se obaveze ne izmiruju na vreme.

Add your comment